Selecteer een pagina

Portfolio

Uitgelicht werk

Koppeling-project.nl is een website voor het project over KOPP kinderen. Kinderen van Ouders met Psychische problemen. In dit project wordt onderzocht of hulp uit eigen kring leidt tot een verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen. 

Schermafbeelding steunt-je

Steunt-je.nl is een website voor de Stichting Steunt-je waar ik ambassadrice van ben en de website voor heb gemaakt met een inschrijfformulier en een donatiesysteem. Mensen met psychische klachten kunnen hier een finacieel steuntje in de rug krijgen voor herstelgerichte activiteiten.

vrmentalhealth.nl is een website over Virtual Reality voor mentale gezondheid. VR Mental Health is het onderzoekslab van het UMCG Universitair Centrum Psychiatrie. Zij ontwikkelen VR toepassingen voor psychische problemen.

Schermafbeelding herstel-verhalen

Herstel-verhalen.nl is een website voor het schrijven en het lezen van herstelverhalen binnen de psychiatrie. Ik heb de website gemaakt en beheer de ingekomen verhalen.

designeric.nl

Designeric.nl is een persoonlijke website van Eric van Balen, ontwerper bij Zwartwoud en Vorm Martini. Hij presenteert hiermee zijn portfolio en laat zien aan welke projecten hij gewerkt heeft. Het geeft een mooi overzicht van zijn werk.

suzanheeftervaring.nl

suzanheeftervaring.nl is een persoonlijke website over het leven met een psychische kwetsbaarheid. Het bevat blogs en informatie over psychische aandoeningen.

laravos.nl

laravos.nl is een website van een kunstenares uit Hengelo die met haar sculpturen het vrouwlijke oergevoel wil laten spreken. Zij heeft een gallerie en exposeert haar sculpturen en sieraden.

tuinshutter

tuinshutter.nl is een zakelijke website waar tuinshutters gepresenteerd worden en waar mensen contact met het bedrijf kunnen opnemen.

casa paiporta

casapaiporta.nl is een website voor het verhuur van een vakantiehuis in Valencia. De website is vooral informaties en geeft een impressie van het vakantiehuis.

anitas atelier

anitasatelier.nl is een website voor het naaiatelier van Anita waar zij haar creaties toont en prijzen en vaardigheden toont.

Focify

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op.