Selecteer een pagina

Ervaring

2018 to Present

Als webdesigner heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan door het ontwerpen van websites voor verschillende soorten klanten. Het begon allemaal met het maken van websites voor mezelf en voor vrienden en familieleden. Dit was een geweldige manier om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor webdesign te ontdekken.

Na verloop van tijd kreeg ik de kans om te werken met GGZ-instellingen en onderzoeksprojecten van het UMCG. Dit waren uitdagende opdrachten waarbij ik moest werken met complexe gegevens en me moest verdiepen in de specifieke vereisten en behoeften van de klant. Door deze projecten kon ik mijn vaardigheden als webdesigner verder ontwikkelen en mijzelf uitdagen om het beste werk te leveren dat ik kon.

Nu heb ik ook particulieren die mij vragen om hun website te ontwerpen. Dit is een geweldige kans om mijn passie en vaardigheden te delen met een breder publiek en om nieuwe relaties op te bouwen. Ik geniet van het werken met particuliere klanten omdat ik ze persoonlijk kan ontmoeten en hun visie voor hun website kan begrijpen en vertalen naar een uniek ontwerp dat past bij hun persoonlijkheid of bedrijf.

Kortom, mijn ervaring in webdesign is breed en gevarieerd, van het werken aan eenvoudige websites voor vrienden en familie tot complexe opdrachten voor GGZ-instellingen en onderzoeksprojecten van het UMCG. Ik waardeer de kans om mijn passie en vaardigheden te delen met particuliere klanten en kijk ernaar uit om mijn ervaring verder uit te breiden in de toekomst.

Opleiding

2020 to present

Als professionele webdesigner heb ik mijn vaardigheden opgedaan door middel van diverse opleidingen en trainingen. Ik heb mijzelf ontwikkeld op het gebied van webdesign, webontwikkeling, grafisch ontwerp en gebruikerservaring.

Door mijn voortdurende interesse en passie voor technologie en design blijf ik mijzelf up-to-date houden met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie. Ik geloof dat deze continue leerervaring mij in staat stelt om mijn klanten de best mogelijke service te bieden en hen te voorzien van creatieve en effectieve oplossingen voor hun websitebehoeften.

Lijntekening profiel

Focify

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op.